Yves Berendse – Terug In De Tijd

‘Terug in de Tijd’ is een eerbetoon aan de kracht van vriendschap en de emotionele reis die we allemaal in ons leven maken.

Yves Berendse is zelf opgegroeid in Zandvoort, waar zijn carrière op jonge leeftijd begon door regelmatig optredens te geven in zijn stamkroeg ‘De Klikspaan’. De nieuwe single is een eerbetoon aan zijn eigen herinneringen en de betekenisvolle momenten die hij daar heeft beleefd. Dit najaar geeft hij zijn grootste show ooit en staat hij in een uitverkochte AFAS Live.

Yves; Bij dit heerlijke weer hoort een zomerse plaat! Samen met mijn muzikale vrienden Robert Vredeveld en Jeroen Russchen heb ik dit nummer geschreven en is de productie wederom in handen van Justin Pieplebosch.
`Terug In De Tijd´ gaat over vriendschap, oude tijden en mooie herinneringen. Met mijn jeugdvriend Mike ben ik voor de clip teruggegaan naar Zandvoort om daar samen terug te gaan naar die mooie tijd van vroeger.