William Janz, de Dutch Julio Iglesias brengt nieuwe zomerse single uit! 

Hij veroverde de harten van het Spaanse publiek tijdens de talentenjacht “España Got Talent” met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. Het spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken op YouTube! 

Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière. Ook zijn tweede single “Ik wil jou helemaal voor mij alleen” rolde de studio uit, en werd direct door Nederlandse radio DJ’s omarmd.

Als William voor concerten in Spanje langs de Spaanse kust rijdt en daar het liedje “Milonga” van zijn eerste album “William Janz zingt Julio Iglesias” afspeelt, is er een nieuw idee geboren. Gevoed door de Zuid-Amerikaanse klanken, de zon die op hun huid brandt en de prachtige omgeving, vlogen de woorden op papier en zo is “Milonga” ontstaan. Sterker nog, er zijn zelfs twee versies uitgebracht: een Nederlandse en een Spaans – Nederlandse versie!

“Milonga” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

Op dit moment timmert William hard aan de weg. Zijn nummer “Milonga” wordt overal goed ontvangen, zelfs in België. Hij treedt veel op in Spanje en in nog zes Spaanstalige landen waaronder Mexico. Maar er is meer nieuws! In de tweede helft van 2023 staat William in 12 Nederlandse theaters met zijn theatershow “William Janz zingt Julio Iglesias”! Binnenkort hoor je hier meer over! Kortom, William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland!