Wesley Wolters komt met nieuwe single “Weer ging een vriendschap kapot”

De populaire volkszanger Wesley Wolters is een graag geziene zanger op de vele feesten die ons land rijk is. In het verleden heeft hij al meerdere songs uit mogen brengen sinds de start van zijn muzikale reis vanuit zijn woonplaats Zwolle.

Al geruime tijd liep hij met het idee rond om 1 van zijn favoriete liedjes van Stella opnieuw uit te brengen in een modern en volks jasje. Samen met volksproducer Martin Sterken is hij in de Valthermondse studio aan het werk gegaan en Wesley is dan ook erg trots op het resultaat! “Weer ging een vriendschap kapot” is een feestelijk arrangement waarbij toch het gevoelige onderwerp alle ruimte krijgt. Wesley kan zijn gevoel helemaal in dit lied kwijt en hij hoopt dan ook dat fans en radiomakers deze plaat zullen omarmen.
De videoclip is gemaakt door de mannen van CreAgency.