‘Wat je zei’ van LAURA OMLOOP

Het verhaal van Laura Omloop is u bekend, mag ik hopen. Als 9-jarige vertegenwoordigde ze België op het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev en leverde daar een puike prestatie met haar song ‘Zo verliefd – Yodelo’.

Die song kent intussen al bijna 3 miljoen streams op Spotify. Er volgde een carrière met hoogten en laagten en gezondheidsproblemen binnen de familiekring, die even Laura’s alle aandacht vroegen.
Sinds 2022 is ze terug, met een nieuwe manager (Jan Vankeerberghen) en nieuw songmateriaal dat Laura mee schrijft. Zo ook deze nieuwe single, ‘Wat je zei’, terug gereleased op het voor Laura gecreëerde label CIRCUIT (een samenwerking met Cricket Hill Music).
Ze kon het niet laten – zoveel fans bleven er ook om vragen – dus hoor je op deze nieuwe single dat Laura nog steeds uitstekend kan jodelen. Laura Omloop is terug, sinds 2022 en komt nu met een nieuwe zomerse single waarin ze terug, jawel, even gaat jodelen. De nieuwe clip zit nog in de finale editing, maar binnenkort te zien op YouTube.