Sylvia Romy – Breng mij nog eenmaal naar huis

De roodharige zangeres Sylvia Romy uit Groningen komt, na een tijdje van afwezigheid, met een nieuwe verrassende solo single uit getiteld: “Breng mij nog eenmaal naar huis”. De productie is in de vertrouwde handen van Martin Sterken.

Vele solo-singles volgen hierop o.a (Stoute Gedachten, Je kunt me niet aan, Gaat het er nu van komen), totdat er in 2020 een nieuwe wending in de carrière van Sylvia kwam. De zeer succesvolle collega-artiest en vriend Johnny Bach trok de stoute schoenen aan en ging in duet met Sylvia Romy. Hun eerste single “Zolang je bij me bent/ Wenn Du bei mir bist”. In november 2022 kwam er, een opvolger, van Johnny & Sylvia “Als Je gaat/ If you go”. Het is de hoogste tijd, dat Sylvia Romy nu op solistisch gebied weer es van zich weer laat horen, met een mooie single, zoals we haar vanouds kennen “Breng me nog eenmaal naar huis”.