SLONGS is terug met verfrissende single:  KIEKEVEL

Slongs (vroeger ‘Dievanongs’) heeft een biografie waar je intussen een boek kan mee vullen. (Dat heeft ze dan ondertussen ook gedaan: in 2019 kwam haar boek ‘Lacht Nor Mij’ uit)

Kort dan: begonnen als side kick van Halve Neuro, hits met o.m. ‘Lacht nor mij’ en ‘iFoon’; nominaties voor Radio 2 Zomerhit (nipt verloren van Ozark Henry); muzikale samenwerkingen met o.m. Will Tura, Raymond van het Groenewoud en Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parrow; opgemerkte passage in ‘Liefde voor muziek’ en ‘The voice Kids’. In 2019 vertegenwoordigde ze ons land als jury in de amerikaanse talentenjacht ‘The World’s Best’ naast James Cordon, RuPaul en Drew Barrymore en ondertussen al een tijdje geen onbekende meer in het theater, in 2022 schitterde ze naast Clara Cleymans, Inge Paulussen en Tine Reymer in ‘Nerveuze Vrouwen’ en in de hit serie ‘Like Me’ vertolkte ze de rol van strenge sportcoach Mevr. Crabs.

Maar muziek blijft de rode draad en de nieuwe single “gefd a ‘Kiekevel’.”