Richard Grand presenteert zijn eerste Engelstalige single “Love Ain’t Blind”.

Na jarenlang in het Nederlandstalige circuit te hebben gezongen, heeft Richard Grand eindelijk de muzikale weg gevonden die echt bij hem past. Met zijn liefde voor Soul, Latin en Disco was het geen verrassing dat hij zich op den duur op het Engelstalige pad begaf.

In 2020 zette hij de eerste bewuste stap in die richting met zijn Nederlandstalige single “Ik Ga Weer Leven,” en nu, jaren later, zal zijn eerste Engelstalige single “Love Ain’t Blind” worden uitgebracht. Love Ain’t Blind” is een nummer dat laat zien waar Richard Grand voor staat als artiest. Het is een nummer dat zijn liefde voor Soul, Latin en Disco in de verf zet, en tegelijkertijd een nieuwe weg inslaat met zijn Engelstalige teksten. Richard Grand heeft hard gewerkt aan deze single en is ontzettend trots op het eindresultaat. “Ik kan niet wachten om mijn nieuwe single aan iedereen te laten horen,” zegt Richard Grand. “Het voelt fantastisch om mijn muzikale droom na te jagen en mijn passie voor Engelstalige muziek te delen met mijn fans. Ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik.”