Renate & Bernadette Dogger brengen “Die mooie zomer op Capri”!

De zussen Renate en Bernadette Dogger zijn al van jongs af aan opgegroeid met het Nederlandstalige lied en dan vooral de piratenhits. Als tieners hebben zij elk vroeger meerdere singles uitgebracht bij Telstar (Johnny Hoes) en Jan Boezeroen (Blue Circle).

Deze songs zijn nog steeds te vinden op de streamingportals met hits als Koeien met gouden horens” en “De mensen gaan” . Samen hebben zij de draad weer opgepakt en gaan verder als duo… Renate en Bernadette Dogger! Voor hun 1e single hebben zij de hulp ingeroepen van topvolksproducer Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit repertoire mag klinken. De zussen zijn heel trots en blij met het resultaat en dit smaakt voor hen naar meer! Met “Die mooie zomer op Capri” hebben zij een echte oorwurm in handen die nu al erg positief wordt ontvangen bij hun fans! Volks, gezellig, oprecht en met veel gevoel brengen zij hun repertoire op de podia en zijn dan ook heel nieuwsgierig naar wat die single hen mag brengen. De videoclip is uit de vakkundige handen van CreAgency die weer een perfecte sfeer wist te vangen in beeld!.