Pierre Biesterveld – Als ik dans

Opnieuw komt Pierre met een vrolijke dansbare single getiteld “Als Ik Dans”. Echter is dit Pierre zijn meest persoonlijke track tot nu toe. Pierre schreef de Nederlandse tekst vlak na de pandemie.

Hij was net begonnen bij zijn nieuwe baan bij Het Rijksmuseum te Amsterdam en voor hem vielen de puzzelstukjes weer op zijn plaats. De tekst verteld dat je na een zware periode in je leven altijd weer de zon ziet gaan schijnen en er nieuwe kansen op je weg belanden! De productie van deze track is net zoals bij de vorige singles weer in de vakkundige handen van  Sonic Solutions. Pierre wil iedereen die tegen problemen aanhikt in zijn leven, of dit nou een coming out is of geestelijke, lichamelijke of problemen van een andere aard, een hart onder de riem steken met dit lied, en hoopt natuurlijk dat deze vrolijke en dansbare track opnieuw zijn weg zal weten te vinden naar de Radio & TV.