Partybeukers komen met nieuwe feestknaller TANTE JOSÉ

De feestsensatie uit de Betuwe de Partybeukers (Henri en Arie), komen weer met een nieuwe feestknaller getiteld Tante José. Na het succes van hun vorige single Nu even geen gezeur besloten de energieke entertainers opnieuw de handen ineen te slaan met vrijwel hetzelfde team.

Het was lastig een opvolger te vinden van een plaat die een leuke landelijke hit is geworden en tijdens de afgelopen carnaval zelfs één van de meeste gestreamde feestnummers was. De Partybeukers werden hierdoor zelfs genomineerd voor de Party Awards.

De nieuwe single Tante José heeft een hoog meezing- en feestgehalte en is wederom geschreven door Fred Mostert en geproduceerd door Marco Leeuwis (DJ Galaga). De clip is opgenomen door Ron de cameraman van VisualsMedia en is o.a. gedraaid op het Festivate Festival.  Volgens de fans belooft dit echt een grote knaller te gaan worden waarmee de Partybeukers naar verwachting hoog mee zullen gaan scoren en opnieuw menig feesttent op z’n kop zullen zetten. De RTV-promotie wordt ditmaal verzorgd door UltimateDisk en de single is vanaf nu verkrijgbaar op alle download- en streamingportals.