Orange River ; Niks te verliezen / Neat te ferliezen

De uit Makkinga afkomstige band Orange River brengt een tweetalige single uit. Omdat de band uit Friesland afkomstig is, werd er besloten om het nummer zowel in het Fries als in het Nederlands op te nemen.

 

Niks te verliezen is een up tempo nummer dat het ook in de zalen zeker goed zal gaan doen. De productie was in handen van Dylan van der Feen in the Office Studio te Schraard.

Orange River heeft zich in de loop der jaren een goede live-reputatie als coverband weten te verwerven. De band treedt regelmatig met veel succes op. Veel in het noorden maar de band is ook regelmatig buiten de provinciegrenzen te vinden.

Het is niet de eerste single van de band. Zo bracht de band rond de kerst van 2021 het nummer “Christmas in Quarantaine” uit.