Nieuwe Zomerhit voor Tom Haver!

21 juni komt Tom met zijn nieuwe zomersingle ‘Volgende Versnelling’. Letterlijk op de dag dat de zomer zijn intrede doet komt Tom met een heerlijke zomerhit. Een frisse nieuwe single waarbij je niet anders zou willen dan in je cabrio stappen.

Zet de radio op 10 en rij de zomer met je vrienden tegemoet.

Volendam
Zoals de titel al zegt, gaat Tom in de volgende versnelling. En niet alleen op muzikaal gebied! “We zijn druk in de studio bezig geweest met een nieuwe nummers, maar dat is niet het enige. Sinds April mag ik met gepaste trots vertellen dat ik exclusief te boeken ben bij Volendam Music!” aldus een enthousiaste Haver. Nadat Tom vorig jaar in het voorprogramma heeft gestaan van Jan Smit is er een fijne samenwerking ontstaan met Volendam Music.

Clip
Bij een goeie single hoort natuurlijk ook een goeie clip. Voor de liefhebbers van de oude echte Citroën 2CV is deze een Must See! Opgenomen in het duingebied van Schoorl en Bergen straalt de zon je letterlijk tegemoet vanaf je scherm.

Vervolg
Inmiddels wordt hard gewerkt aan nieuw materiaal, met het vertrouwde geluid waar Tom zich al jaren mee weet te onderscheiden. Met de zomer voor de boeg en een super enthousiast muzikaal team om hem heen ziet de toekomst er voor Haver rooskleurig uit! De nieuwe single is vanaf vandaag overal te beluisteren en te downloaden, zet je radio op 10 en laat de zomer maar komen!