Nieuwe single NEW BEGINNING van PORTLAND

Portland Rider is een Nederlandse/Ierse/Portugese band uit de omgeving van Rotterdam. Zij zijn in 2020 gestart en hebben i.v.m. de Coronaperiode toen veel nummers in eigen beheer (analoog) opgenomen. Ze spelen Rock, Pop, Indie, Americana en Reggae.

Hun droom is dat zoveel mogelijk mensen hun muziek beluisteren en daarvan genieten. Hun Doel is zoveel mogelijk live spelen om hun passie met het publiek te delen.

Bandleden zijn:
Izzy Power, zanger
Angelique Ramkhewan, achtergrondzang
Rick Kusters, gitarist, componist en songwriter
Ronald Kok, basgitaar
Nildo Lopes, drums en percussie.

De single New Beginning gaat over bepaalde periodes afsluiten en nieuwe avonturen beginnen. Als je de ene deur dicht doet, gaan er meestal andere deuren open. Nieuwe wegen om nieuwe kansen aan te gaan.
New Beginning is een Feelgood Song die ook live heel goed tot zijn recht komt op Festivals. Zodra Portland Rider dit nummer live speelt, kan je niet stil blijven zitten

De Nieuwe single New Beginning staat samen met hun andere nummers op hun Youtube channel:https://www.youtube.com/
(Link YoutubesiteChannel: Portland Rider – YouTube

Het nummer slaat al goed aan op diverse radiostations onder andere in de U.K. en Ierland en heeft al mooie reviews ontvangen. New Beginning is verkrijgbaar via Deezer, AppleMusic, iTunes, AmazoneMusic en vele andere streams en download-aanbieders. En ook op Spotify