Nieuwe single Es van Velzen “Sinds die dag”

Zangeres Es van Velzen heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Na de single “Als ik bij jou ben”, die eind februari werd gelanceerd komt er op 7 juni wederom een single uit: “Sinds die dag”. De Nederlandse tekst van het nummer is geschreven door Bertha Verbeek.

Op 10 juni is de cd prestatie in ‘t  Kapelleke in Afferden en daar heeft de zangeres bewust voor gekozen, omdat ze in dit gedeelte van het land de meeste fans heeft. “Het publiek hier reageert altijd heel enthousiast en dat blijkt ook nu weer, want het is uitverkocht. Daar ben ik erg trots op en ik vind het super om hier op te treden. Er is altijd een leuke sfeer en de mensen zijn heel gezellig”.
De clip van het nummer heeft ze samen met de band The Secrets opgenomen in Curaçao. “Dat is echt een fantastische band uit Curaçao en het was zo gaaf om met hen samen te werken. Alles was tot in de puntjes geregeld, echt super en het resultaat is te gek”. Volgens Es van Velzen is “Sinds die dag” weer een nummer dat haar blij maakt. “Het is zo vrolijk en het samenspel is weer top tussen de bassline en het slagwerk. Door deze muziek raak ik zelf heel ontspannen en dan kan je het ook goed overbrengen. Dan gaat het gewoon vanzelf. Het is een lekker zomernummer, uptempo en Nederlandstalig, wat wil je nog meer. De clip die is opgenomen in een mooi warm land maakt het helemaal compleet”. Binnenkort gaat Es van Velzen nog een kerstnummer opnemen, waar ze ook veel zin in heeft. “Ik kan niet anders zeggen dan dat het stroomopwaarts gaat met mijn carrière en daar doe je het voor”.
De zangeres komt uit een muzikale familie. Al op heel jonge leeftijd ontdekte ze haar voorliefde voor zingen, maar het duurde echter nog jaren totdat ze er echt iets mee ging doen. Het eerste nummer die ze uitbracht was in 2019 een cover van Roos “De Wil van het leven”. Es kreeg de smaak te pakken en begon zelf een nummer te schrijven. Dat werd “Geniet van het leven, Pronto”. Vervolgens nam ze ook nog “Dolores” van Rita Hovink op en “Ik doe wat ik doe” van Astrid Nijgh. Daarna is ze toch weer zelf gaan schrijven. Het kerstnummer komt ook weer van haar eigen hand.

Voor meer informatie kan men een kijkje nemen op de website: www.esvanvelzen.nl. Voor boekingen kan men een email sturen naar info@esvanvelzen.nl of onder telefoonnummer: 0653765482.