Nieuwe single Cäzilia

“Zelfs ik heb het gevoeld” is de titel van de nieuwe single van Zangeres Cäzilia en is toegevoegd aan de indrukwekkende discografie van deze zangeres. Naast Nederlandstalige heeft ze ook Duis en Engelstalige nummers uitgebracht en niet zonder succes.

Haar singles zijn te beluisteren op vele (inter) nationale radiostations. Voor deze nieuwe single is ze een samenwerking aangegaan met de bekende Friese tekstschrijver en producent Johnny Leijen. Samen hebben ze de tekst geschreven. Van de single is ook een clip ‘geschoten’ welke te zien zal zijn op diverse clip zenders en natuurlijk op You Tube. “Zelfs ik heb het gevoeld” zal ongetwijfeld weer de nodige Airplay krijgen en zal ervoor zorgen dat de bekendheid van deze sympathieke zangeres groter zal worden en haar goed gevulde agenda nog meer invulling zal krijgen.