Nieuwe album en single voor Elisabeth Hope

Elisabeth Hope is een country/americana zangeres uit het Drentse Klazienaveen met een frisse sprankelende stem. Met muziek van o.a. Emmylou Harris, Linda Ronstadt en Miranda Lambert ontdekte ze de Country en Americana muziek.

Uit deze voorbeelden haalde ze de inspiratie om te gaan zingen en haar eigen stem te ontwikkelen. Elisabeth Hope bracht al eerder een aantal singles uit maar komt nu met een volwaardig album getiteld “Face the sun”. Ze presenteerde deze op 2 juni in het dorp Erica. “De gehele productie van deze CD heb ik vol vertrouwen in handen van John & Nienke (NEO Music) gegeven”, aldus een trotse Elisabeth Hope. Het album ” Face the sun” heeft 10 songs waarvan er 6 geschreven zijn door John & Nienke en de andere 4 songs covers zijn.  Met “California Sun” ga je kennismaken met het album en de muziek van Elisabeth Hope voor zover je dat al niet had gedaan.