Nieuw talent Phillis verrast met liefdesliedje ‘Heel Voorzichtig’ 

 

Met trots kondigen wij ons nieuwe talent aan: Phillis. Deze singer-songwriter is haar hele leven al bezig met muziek en dit is dan ook, naast tennis, de rode draad in haar leven. Op haar vijfde startte het multitalent met het beoefenen van de tennissport, waarbij zij vele successen behaalde.

Zo werd ze onder andere Nederlands kampioen en vloog ze voor haar sportcarrière de hele wereld over. De ommekeer naar muziek kwam tijdens een belangrijke wedstrijd op de Australian Open, waarbij Phillis besefte dat de harde topsportwereld haar niet gelukkig kon maken.

Muziek maken deed ze het liefste, want daar mocht ze puur en kwetsbaar zijn. Op elke locatie waar ze kwam, nam ze haar oprol piano mee en schreef ze de eenzaamheid die ze voelde van zich af. Dit leerde ze van haar zus als grote inspiratiebron.

Met haar heldere jonge stem en rake teksten weet zangeres Phillis je direct te ontroeren met haar nieuwste single ‘Heel Voorzichtig’. Deze zelfgeschreven song beschrijft het liefdesverhaal dat voor velen herkenbaar zal zijn: het missen van en het zoeken naar de grote liefde in je leven.

De afgelopen dagen ging Phillis al viral met een video waarin zij haar single lied horen aan haar zus. Phillis wist met deze video op zowel TikTok als Instagram binnen een dag al honderdduizenden mensen te bereiken.

Phillis haar debuutsingle ‘Heel Voorzichtig’ is nu te beluisteren op de streamingdiensten. De bijbehorende videoclip is te bekijken op YouTube.