Mark Blomsteel – Shake

Na het bestormen van de Amerikaanse airplay charts met ‘Tennessee’ komt Rotterdammer Mark Blomsteel op 2 Juni met de nieuwe single ‘Shake’.

 

De Nashville Recording Artist laat op deze song een heel ander geluid horen. Het is een zomerse party song die door insiders al is gebombardeerd tot ‘Boating anthem of the year’!

‘Shake’ is geschreven door Mark zelf en drie van zijn vrienden. Er is dit keer naast Treasure Isle Recorders, ook in de gloednieuwe Soul Train Studio aan de song gewerkt met een groep van de beste sessie muzikanten. O.a. Adam Shoenfeld (Tim McGraw) en Greg Morrow (Joe Bonamassa) waren van de partij.

Daarnaast heeft Mark de plaat ook zelf geproduceerd in samenwerking met engineer Brandon Epps (Jason Aldean). Blomsteel heeft een druk zomerschema in de USA maar hoopt daarna snel weer naar Nederland te komen voor optredens en promo.