Limburgse volkszanger Anthony Lutgens lanceert zomerse single “Costa Blanca” in café de Geitenstal

De charismatische Limburgse volkszanger Anthony Lutgens verovert opnieuw de harten van muziekliefhebbers met de lancering van zijn tweede single, “Costa Blanca”. Met zijn kenmerkende Nederlandstalige liedjes en volkse stijl is Anthony bekend om zijn optredens in gezellige cafés.

Na het succes van zijn debuutsingle “Jij bent mijn senorita”, die nog altijd veel gedraaid wordt op regionale zenders in heel Nederland, laat Anthony Lutgens nu een zomerse klank horen met “Costa Blanca”. Dit vrolijke nummer, dat werd opgenomen met een kleurrijke videoclip in Spanje, is nu overal te beluisteren op populaire streamingsdiensten, waaronder Youtube, Loester, Spotify en meer.

Het optreden ter gelegenheid van de release van “Costa Blanca” vindt plaats op zaterdagavond 17 juli 2023 in café de Geitenstal in Swalmen, waar Anthony zijn enthousiaste fans en publiek zal trakteren op een onvergetelijke avond vol muziek en gezelligheid.

Anthony Lutgens is trots op zijn Limburgse roots en heeft een voorliefde voor Nederlandstalige muziek. Met zijn unieke stemgeluid weet hij van elke gelegenheid een spetterend feestje te maken.

Met “Costa Blanca” brengt Anthony een zomerse sfeer die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van zijn fans zal toveren. Het nummer heeft een aanstekelijke melodie en een pakkende tekst die uitnodigt om mee te zingen en te dansen.

Het nieuwe nummer “Costa Blanca” is uitgebracht door Telstar Music, het gerenommeerde platenlabel van de in 2011 overleden legendarische platenbaas Johnny Hoes.