Leroy Krielen’s maakt prachtige persoonlijke ballad!

“Geloof in jezelf” is een single met schitterende live instrumenten zoals piano, gitaren en drums waardoor het nummer heel bijzonder en prachtig is om naar te luisteren!

Zanger en Dj Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen draait inmiddels al heel wat jaren mee in de muziek scene. Met een mix van eigen nummers en covers scoort hij heel goed met veel streams en views. Met zijn nieuwste single “Geloof in jezelf” laat hij iets compleet anders horen. Het nummer is een gevoelige ballad met een persoonlijke tekst die Leroy zelf aangaf en waarvan producer en tekstschrijver André Kooiman een prachtige compositie maakte. Schitterende live instrumenten zoals piano, gitaren en drums maken het nummer heel bijzonder en prachtig om naar te luisteren. Voor de jonge zanger komt hiermee een lang gekoesterde wens uit om een persoonlijke ballad te maken.
De single is vanaf Juni 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door
PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze schitterende single brengt Leroy Krielen een persoonlijke plaat uit die veel mensen diep zal raken door de prachtige tekst en dito compositie.