Jesse Jansen maakt geweldige zomerplaat “Zomerliefde”!

Een heerlijke zomerknaller met lekkere vlammende accordeon solo’s en een heerlijke snelle beat die meteen een zomerse sfeer maakt! De Brabantse zanger Jesse Jansen is al jaren actief in de Nederlandstalige muziekwereld.

Met veel eigen singles en een prachtig duet met Bobby Prins op zijn naam heeft hij altijd veel airplay en worden zijn clips veel bekeken. Aan zijn riante discografie voegt hij wederom een prachtige nieuwe single toe. “Zomerliefde” is een heerlijke uptempo single met een heel catchy refrein dat je meteen mee kan zingen. De productie werd gemaakt door producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die het nummer al jaren geleden schreef de lokale zanger Johnny Light, die er vooral regionaal veel succes mee had. Anno 2023 heeft Jesse Jansen van dit nummer een compleet nieuwe versie van laten maken met heerlijke vlammende accordeon solo’s en een lekkere snelle beat die meteen sfeer maakt!
De single is vanaf eind Juni 2023 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke zomerplaat is Jesse Jansen er klaar voor om met zijn “Zomerliefde” een grote hit te scoren!