Jan Smit & Chantal Janzen organiseren eerste eigen Duitstalige muziekfestival

Op 6 april 2024 vindt in Rotterdam Ahoy voor de eerste keer Festival der Liebe plaats. Met Duitsland kenners Chantal Janzen en Jan Smit als hosts van de avond, wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis naar onze Oosterburen.

Bezoekers mogen een spectaculaire und ganz große show van Duitse en Oostenrijkse hits én levensliederen binnen verschillende muziekgenres verwachten. 

Chantal Janzen: “Het was altijd al een grote wens om een eigen festival als dit te organiseren, omdat wij beiden een liefde voor de Duitse taal en de muziek hebben. Jan heeft natuurlijk al jaren Duitse hits, wij werken er allebei en ik ben opgegroeid met Duitse muziek op de radio en televisie. Ik kijk er enorm naar uit om hier één groot feest van te maken ” 

Jan Smit: “Festival der Liebe is er voor iedereen die zin heeft om heel hard te feesten! Een avond die draait om gezelligheid, positieve energie en échte verbroedering door muziek die iedereen mee kan zingen” 

Over de show 

Het wordt een avond vol verrassende optredens van Duitse én Nederlandse artiesten en de eerste namen zijn bekend. Naast Chantal en Jan schitteren op het podium ook Donnie die samen met Chantal onlangs de hit ‘Schultenbräu’ heeft uitbracht, de Oostenrijkse Dj Özti van o.a. Anton aus Tirol én onze eigen Frans Bauer.

WEBSITE