Heeft Maikel ten Voorde nieuwe feesthit te pakken?

Een opwindende nieuwe kroeghit raast door de muziekscene en brengt feestgangers overal in extase. ‘Amsterdammertje’, het nieuwste nummer van zanger Maikel ten Voorde uit Enschede, is een onweerstaanbaar meezingbaar nummer dat de kroegen in vuur en vlam zet.

Met zijn aanstekelijke melodie en pakkende tekst is ‘Amsterdammertje’ een onmiskenbaar feestnummer dat de perfecte sfeer creëert voor een avond vol plezier en vertier. Niemand kan meer stil staan zodra het nummer uit de speakers valt. De dansvloeren zijn gevuld met mensen die uit volle borst meezingen.

Maikel lijkt een nieuwe hitformule te hebben gevonden en creëert een golf van opwinding en enthousiasme na ieder optreden.
Het is een niet te missen nummer dat de sfeer naar een hoger niveau tilt en een feeststemming achterlaat op iedereen die het hoort.

‘Amsterdammertje’ is nu beschikbaar op alle streamingplatforms en kan gedraaid worden in elke kroeg, club of feest.