Frank en Braber – Toe kom terug

“Toe kom terug” is een heerlijk uptempo nummer geworden met de populaire vette  accordeon sound! Frank den Braber uit Gorinchem is al jarenlang actief in het Nederlandstalige feest  circuit. Toch dateert zijn laatste solo single alweer van 2017 dus de hoogste tijd om weer  van zich te laten horen!

Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman, waarmee hij al eerder samenwerkte aan het project de Partybroozz, maakte hij een  eigentijdse versie van een onbekend album nummer van Frans Bauer. De originele
rumba is omgetoverd tot een vet feestnummer met een lekkere vlotte beat en heerlijke  accordeon solo’s, zodat het nummer helemaal in deze tijd past. De single “Toe kom terug” is vanaf Juni 2023 verkrijgbaar via alle grote download en  streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en
België door PLUGplugging en ook zal er een prachtige videoclip te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen. Met deze geweldig klinkende single laat Frank den Braber een heerlijk nieuw geluid  horen dat bij een grote groep liefhebbers van het Nederlandstalige lied zeker aan zal  slaan!