Fanny viert de zomer met haar liedje ‘Ik leef dus ik voel’!

Op de eerste dag van de zomer brengt singer-songwriter Fanny haar nieuwe single Ik leef dus ik voel uit. Dit is een zomers liedje waarin zij zingt over haar verlangen om het leven voluit te leven, ook als dat soms pijn doet.

 

Net als de meeste mensen, wil Fanny alles uit het leven halen. Dit betekent soms dat zij nieuwe paden bewandelt, op het werk, in vriendschappen en in de liefde. Zo heeft zij ervoor gekozen om de switch te maken van werk als woordvoerder (onder meer voor ministers en staatssecretarissen) naar het singer-songwriterschap. Maar nieuwe paden bewandelen is niet altijd gemakkelijk. Het is ook spannend en soms pijnlijk. Maar voor Fanny hoort dat erbij als je voluit wilt leven.
Over Fanny Singer-songwriter Fanny schrijft en zingt levensliedjes met lef. Geïnspireerd door onder meer Wende, Ellen ten Damme, Claudia de Breij, Lucky Fonz en Henny Vrienten, bewegen haar liedjes zich tussen kleinkunst, singer-songwriter en (latin) jazz in. In haar (Nederlandstalige) liedjes schrijft ze over het geluk en de pijn van de liefde, haar drang en zoektocht om alles uit haar leven te halen, omgaan met verdriet of verlies en over haar liefde voor de muziek.
De muziek van Fanny kun je streamen – downloaden en natuurlijk kopen bij de reguliere speciaalzaken.