Erwin Haarmans – Groener gras

Na z’n voorgaande spraakmakende single “De weekend-veganist” presenteert de uit IJsselstein afkomstige zanger Erwin Haarmans de opvolger “Groener gras”. We kennen die uitdrukking natuurlijk als één van de bekendste spreekwoorden die ons land rijk is en heeft als betekenis dat je niet ontevreden moet zijn met wat je hebt.

De uitdaging om daar een pakkende tekst over te schrijven was aan Bjorn de Leijer wel toevertrouwd. Hij was namelijk ook verantwoordelijk voor “De weekend- veganist”. Ook deze productie kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. De samenwerking tussen Erwin en Frank is nog niet zo heel lang gaande. Toch ziet Erwin er grote voordelen in omdat Frank zelf ook zanger is en tips met hem deelt. Hij weet precies hoe het reilt en zeilt in de entertainmentwereld.