Eddy Zoëy levert nieuwe single, getiteld “Echt”,

Deze track “Echt” is door Eddy geschreven (muziek & tekst), door hem geproduceerd, en alle gitaren, ukeleles, bas, shakers & vocalen, zijn door Eddy zelf gespeeld & gezongen.

Met dank aan Laurens Beijer voor het inspelen van ‘t drum-spoor. Eddy Zoëy, grijpt met “Echt”, terug naar materie waar ‘ie bekend mee is: organisch instrumentarium, alles live spelen, geen geprogrammeer, gewoon even weer ouderwets muziek maken op ’n paar mooie analoge houten instrumenten voor ’n aantal goed-geplaatste microfoons. Plus, geen autotune of melodine gebruiken. Gewoon, lekker oldskool! Eddy maakt muziek voor z’n plezier, in z’n eigen studiootje. Hij releast singles en albums, als ‘ie vindt dat de tijd daar weer rijp voor is. En da’s regelmatig, want: productief is ‘ie de laatste jaren zeker wel. Zo verschenen er, sinds 2020, van Eddy’s hand 3 Engelstalige albums (“EZ8Track”, “Keep Exploring”, en ’n album voor “PRXX”)Recentelijk (2022 & 2023) verschenen zijn singles“Daderprofiel”, “Meer Wapens”, “Het Gaat Goed” & “Schone Schijn”. Eddy Zoëy levert nu ’n volgende single, getiteld “Echt”, en werkt toe naar ’n volledig nieuw Nederlandstalig album.