Douwe Kamminga – Het Is Een Wonder

‘Van Pleinfeest tot aan Volkscafé, zelfs advocaat en dominee zingen luidkeels een avond mee’’. In een mum van tijd weet hij de tent op de kop te zetten. Want wie van gezelligheid houdt, houd van Douwe.

Met als kleine jongen; Hazes door de speakers, oefent hij al flink op z’n slaapkamer en het duurt niet lang, voordat Douwe voor het eerst op de bühne verschijnt. Al snel treed hij regelmatig op bij feesten en partijen, en dat performen heeft hij dan ook niet van een vreemde. Zijn vader kan er ook wat van, die in de vroegere jaren al veel met de Accordeon in de weer is. Van Levenslied, tot Gouwe Ouwe, muziek zit Douwe simpelweg in het bloed.

Zijn carrière raakt vanaf 2010 in een stroomversnelling na de debuutsingle De Orgelman. Al snel volgen daar de singles Ieder Afscheid Is Een Nieuw Begin (2011)Annalena (2012)‘Verborgen Waarheid (2016) en  Kijk Mij In De Ogen .

De nieuwe single heet ‘Het is een wonder’ . Hij draagt hierbij het nummer speciaal op aan zijn kleine wonder, zijn dochtertje.