Dizziple komt met Nieuwe Single ‘’ Kleine Jongens ‘’. 

Dit keer komt Dizziple in Trio formatie met een nieuwe BANGER, de 3 heren kennen elkaar vanaf kleins af aan vanuit hun vroegere woonplaats Noordwolde (FR).

Rowan Bosma wonende in Noordwolde, Micky Hassan wonende te Wolvega & Richard Westerhof wonende te Heerenveen Hingen vroeger als kleine jongens buiten rond in Noordwolde het dorp waar ze vroeger allen woonde, nu jaren later waarbij alle heren volwassen zijn besloten ze om terug te blikken naar hun vroegere tijden en schreven hierover een nummer met de titel ‘’ Kleine Jongens ‘’.

De Rap Track bevat een Old Skool sound van vroegere bekende Rap formaties, een track geheel op eigen sound en zonder hedendaagse robot Auto-Tune gewoon puur natuur zoals de ‘’ jongens ‘’ zijn!

De heren denken met deze track vooral het jongere publiek aan te spreken en denken hiermee herkenbaarheid te vinden bij de jongeren ( of wellicht ook wel de 30+ ) die doormiddel van deze track terugblikt naar hun kleine jongens tijd.

De videoclip die is opgenomen door Vd Bend Producties speelt zich af in Noordwolde, hierbij zijn alle locaties in beeld genomen waarbij de heren vroeger als ‘’ Kleine Jongens ‘’ rondhingen en hun jeugdherinneringen maakten.

De track Dizziple ft. $kaffaboy & Link – Kleine Jongens is vanaf Vrijdag 22 Juni te streamen via alle bekende portals, evenals de videoclip te zien is vanaf 23 Juni op YouTube.