Dennis van Dijkhuizen schrijft zelf nieuwe single IK GA WEER LEVEN

Met IK GA WEER LEVEN presenteert de Dennis van Dijkhuizen alweer zijn 25e uitgebrachte single. Er was eerst de twijfel om een oud piratenliedje in een nieuw jasje te steken.

Maar Dennis die in het verleden ook al eens eigen liedjes schreef, besloot om dit keer toch weer te vertrouwen op zijn eigen creativiteit. Hij schreef de tekst van het nieuwe liedje zelf en maakte samen met producer Gerto Heupink de muziek.

Het is een modern liedje die in mineur begint, maar daarna een groot feestgehalte heeft. Het gaat over een man die besluit zijn vrouw te verlaten en weer te gaan leven nadat zij is vreemdgegaan, aldus een enthousiaste Dennis.

Dennis van Dijkhuizen heeft in het verleden o.a. samen gewerkt met Henny Thijssen, Edwin van Hoevelaak, Koos Alberts e.v.a. Dit is al weer het 16e jaar sinds het moment dat hij besloot om alleen eigen repertoire uit te brengen en te zingen. Zijn vorige singles Maar ondanks alles en Vanavond werden reeds breed opgepikt en met IK GA WEER LEVEN hoopt Dennis weer de nodige airplay te krijgen bij de radiozenders.

Het liedje wordt wederom uitgebracht onder zijn eigen label Jamie-Lynn records. Het platenlabel dat vernoemd is naar zijn dochter Jamie-Lynn. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.