DÉ ZOMERHIT VAN 2023 ZOU ZOMAAR EENS VAN “TEGEN BETER WETEN IN” VAN RI-STYLE KUNNEN ZIJN!

Dit is echt een te gekke track waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Tegen beter weten in heeft alle ingrediënten van een zomer hit in zich. Zon, zee, drank en een extreem zomers geluid geven je het ultieme feel-good gevoel.

En dat is exact wat dit nummer te weeg brengt met de opzwepende klanken van steeldrums en trompetten.
Ri-Style (Richard Sprokkereef) heeft hiermee zijn inmiddels negende single te pakken en geeft hiermee een totaal ander geluid af dan zijn voorgaande tracks. De tekst is van Richard Sprokkereef en de muziek is van Ton Scherpenzeel (Kayak).
Daarnaast zijn diverse creatives met het nummer aan de slag gegaan wat resulteerde in een heerlijk swingende feel-good track dat op menig feest en festival naar een zomerse feeststemming zal brengen.