De nieuwe single Jordy van den Boer “Stewardess”

Jordy van den Boer, de getalenteerde Nederlandse artiest die ons eerder al trakteerde op de hit ‘Op De Piste’, is terug met een nieuwe single die gegarandeerd de harten van zijn fans zal veroveren.

Vandaag kondigen we met trots de release aan van zijn nieuwste track, getiteld ‘Stewardess’.
Geschreven door Robert Vredeveld, Jeroen Russchen en Rick Baptist, belichaamt ‘Stewardess’ de unieke stijl en energie die Jordy’s muziek kenmerken. Met hun pakkende songteksten en melodie hebben de songwriters opnieuw een top single afgeleverd.
‘Stewardess’ staat garant voor een onweerstaanbare beat die je meteen in beweging brengt. Het nummer neemt ons mee op een reis van liefde, waarbij Jordy zijn verhaal vertelt over de ontmoeting met de liefde van zijn leven tijdens een vakantievlucht. Om ‘Stewardess’ tot leven te brengen, heeft Jordy van den Boer een prachtige videoclip
opgenomen in Teuge. Voor deze bijzondere gelegenheid werd een privéjet ingehuurd, waardoor de video een luxe en exclusieve sfeer ademt. Na het enorme succes van zijn vorige single, ‘Op De Piste’, die afgelopen skiseizoen niet alleen in Nederland maar ook in Oostenrijk in alle cafés te horen was, is dit het nieuwste wapenfeit van de sympathieke zanger.
‘Stewardess’ is nu beschikbaar op alle digitale muziekplatforms. Volg Jordy van den Boer op zijn sociale media-kanalen om op de hoogte te blijven van zijn laatste nieuws en optredens.