Cheyenne Toney komt met ‘Sterallures’ en viert het leven!

Cheyenne Toney wil even stilstaan bij de mooie dingen en het leven met jou vieren. Dit doet ze natuurlijk middels nieuwe muziek. Deze zangeres is niet alleen artiest maar ook maker, muzikant en woordkunstenaar. In april had zij haar eerste solovoorstelling genaamd ‘Dan Maar Alleen’ in het Bijlmer Parktheater.

In twee uitverkochte shows deelde ze middels muziek, zang en spoken wordt haar reflecties op eenzaamheid, zelfstandigheid en eigen identiteit.

Nu brengt de dame veel positiviteit en is het tijd om het leven te vieren. Dit doet ze met haar nieuwe single ‘Sterallures’ ft. The Boy Next Door. Hierin zingt Cheyenne Toney over hoe de dagen soms lang kunnen zijn, je hoofd soms helemaal vol kan zitten maar hoe dan ook je vrienden om je heen de zwaarte in het leven lichter kunnen maken.