Carlo Koster “Zeg maar niets meer”.

Deze overheerlijke feestplaat is voor Carlo Koster opnieuw in de juiste toonsoort geproduceerd en is voor iedereen lekker mee te zingen. Met zijn vrienden van De 3e helft zijn ze gezamenlijk de studio in gedoken.

De sfeer zat er natuurlijk direct in en dat hoor je dan ook echt terug in dit nummer “Zeg maar niets meer”. Het nummer is geproduceerd door Bryan Stelten, de opnamen zijn mogelijk gemaakt door Grand Café Cheers in IJmuiden, de videoclip is geregisseerd & gemonteerd door Ronald van Berghe. Sinds enige tijd is Carlo Koster bekender en bekender aan het worden in de gevestigde Cafés in Nederland! Zo heeft hij onlangs een mooie nominatie ontvangen als gezelligste café artiest van Nederland. Het repertoire wat in de gezellige cafés voornamelijk ten gehore komt zijn de echte meezingers. Voor zijn 50e verjaardag heeft hij dan ook besloten om voor de allereerste keer deze waanzinnig leuke meezingversie uit te brengen. Liedjes van André Hazes zijn weergaloos populair en worden veelvuldig opnieuw uitgebracht in diverse nieuwe uitvoeringen. Het nummer: “Zeg maar niets meer” is als origineel uitgebracht in 1963 door Lesley Gore met als titel. You Don’t Own Me, waar in 1981 door André Hazes & Eddy Marnay de tekst zeg maar niets meer op werd geschreven.
Carlo Koster heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan. Met zijn ervaring en meer dan 1000 shows met onder andere zijn bekende (te gekke-feest) Piano band gingen vele privéfeestjes, feesttenten, kroegen en dorpspleinen je voor in een feest der herkenning waarbij stilstaan en niet meezingen geen optie is. Al deze ervaring stoppen we nu in elk feestje waar we onderdeel van mogen zijn.