Arno Kolenbrander in duet met Charlotte ‘Waarom heb jij geen nee gezegd’

Arno (Kolenbrander) won in 1995 de Soundmixshow met het nummer Why God why uit de musical Miss Saigon. In 1998 besloot hij zich te richten op het Nederlandstalige lied.

Hij mee aan het Nationaal Songfestival van 2000 en 2004. Deed diverse dinnershows en deed mee in The Passion. Hij heeft twee albums gemaakt en diverse singles, waaronder ook duetten met Alma Nieto en Bremsie.

Arno is nu in duet met Charlotte en het nummer heet ‘Waarom heb jij geen nee gezegd’

Een populair liedje, want o.a. ook Herbert heeft dit nummer onlangs uitgebracht. Frank & Mirella bezongen het nummer vorig jaar en Dennie Christian kwam in 2017 met de cover. Origineel is dit nummer van Roland Kaiser & Maite Kelly (The Kelly Familie) – Warum hast du nicht nein gesagt.