ZUS – Ik wil naar Lloret

10 jaar geleden namen de zusjes Kiki & Bo Sluijpers (ZUS) hun allereerste single ‘Ik wil met jou naar de zon’ op. In de afgelopen decennia hebben ze bewezen geen eendagsvlieg te zijn en brachten meer dan 20 singles uit. De nieuwe single ‘Ik wil naar Lloret’ kwam tot stand i.s.m. Robert Vredeveld en Jeroen Russchen.

Voor Kiki & Bo was dat de eerste samenwerking met dit team dat zeker een vervolg gaat krijgen. ZUS: ‘Destijds begonnen we dus met ‘Ik wil met jou naar de zon’ en nu gaan we dus ook weer naar de zon, maar dan in Lloret. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Het onderwerp is hetzelfde gebleven, maar in de tussengelegen tijd hebben we ontzettend veel stappen gemaakt. In ieder geval bevat ‘Ik wil naar Lloret’ een verfrissende sound die toch herkenbaar ZUS is.’