William Janz brengt nieuwe single uit!

William Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester en inmiddels uitgeroepen tot de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld, brengt nieuwe single “Milonga” uit en neemt je mee naar verre tropische oorden door deze Zuid-Amerikaanse klanken!

William Janz is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht “España Got Talent”. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière. Ook zijn tweede single “Ik wil jou helemaal voor mij alleen” rolde de studio uit, en werd direct door Nederlandse radio DJ’s omarmd.

Als William voor concerten in Spanje langs de Spaanse kust rijdt en daar het liedje “Milonga” van zijn eerste album “William Janz zingt Julio Iglesias” afspeelt, is er een nieuw idee geboren. Gevoed door de Zuid-Amerikaanse klanken, de zon die op hun huid brandt en de prachtige omgeving, vlogen de woorden op papier en zo is “Milonga” ontstaan. Sterker nog, er zijn zelfs twee versies uitgebracht: een Nederlandse en een Spaans – Nederlandse versie!

“Milonga” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.