Tommy Lips – ‘’Drink Het Bier Als Het Koud Is…’’

 ‘’Drink het Bier Als Het Koud Is…’’ is de gloednieuwe single van Tommy Lips. De zomer is weer in aantocht, het festivalseizoen is weer begonnen, dus tijd voor feest met een lekker koud biertje in de hand…

Zoals we van Tommy Lips gewend zijn, is het nummer ‘’Drink Het Bier Als Het Koud Is…’’, weer een echte meezinger die in elke kroeg of feesttent zal zorgen voor 100% Feestgarantie!!! De productie ligt in handen van Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions Studio, te Roosendaal. Dominique Paats zorgt met zijn accordeon in het nummer voor vrolijke, opzwepende accordeonklanken. Als videoclip is dit keer gekozen voor een animatie-clip. De songtekst erin verwerkt, zorgt dat iedereen het nummer lekker snel meezingt! De single ‘’Drink Het Bier Als Het Koud Is…’’ zal verschijnen op het label van VNC Music en is verkrijgbaar op alle bekende streaming- en downloadsites.