Tessa Boomkamp viert artiestenjubileum!!

De beroemdste muzikant uit Borne staat zaterdag 30 september in het Muziekcentrum Enschede: Tessa Boomkamp. Ze neemt een heleboel muzikale vrienden mee op het podium. Waarom? Tessa viert dat ze dertig jaar in het vak zit en maakt daar een groot feest van.

Als speciale gasten zijn uitgenodigd Edwin Evers, Bennie Jolink, Shirma Rouse, Lois Lane, Herman Beumers, Dri3man en Astrid Akse. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Nick Bult Allstar Band.

Om het feest af te sluiten is na afloop van het concert een groot feest dat tot de late uurtjes doorgaat. Een dj zorgt voor de passende muziek.

De Bornse ontwikkelde al op haar elfde een sterke voorkeur voor drums. Ze groeide op met de muziek van Toto en was als tiener onder de indruk van drummer Jeff Porcaro. Tessa studeerde cum laude af aan het conservatorium in Enschede. Ze is naast drummer ook zangeres en gitarist.
Ze heeft in begeleidingsbands van beroemde artiesten gespeeld zoals Marco Borsato. Verder trad ze op met onder meer Girls Wanna Have Fun, Normaal, Sita, Ten Sharp en Time Bandits. Met Normaal is ze als zangeres te horen toen ze het liedje Alie zong. In 2005 bracht ze haar eerste soloalbum uit, Alone.
Tegenwoordig maakt zij onderdeel uit van de Edwin Evers Band.

Feest met vipkaarten
Er zijn zowel sta- als zitplaatsen. Ook is het mogelijk om vipkaarten aan te schaffen. Gasten worden dan in de Grote Kerk verwelkomd met een heerlijk diner. Onderwijl kunnen ze luisteren naar de verhalen over Tessa. Dat worden natuurlijk spannende verhalen. Wie al dertig jaar in het vak, heeft veel meegemaakt. Ook zijn er enkele prachtige akoestische optredens in de Grote Kerk. Na afloop gaat het dan naar het Muziekcentrum Enschede voor het grote concert.

KAARTEN