Patrick Damian – Het is terrasjesweer

Onlangs besprak Patrick met collega-zanger Angelino Heesbeen dat hij plannen had voor een nieuwe single en eigenlijk iemand zocht die voor hem een passende tekst kon schrijven. Angelino gaf aan dat misschien Alie Bakker wel iets voor hem kon betekenen.

Patrick volgde dat advies op en vrij snel na het contact met Alie kreeg hij al een drietal demo’s in z’n mailbox. Meteen de eerste die hij beluisterde, ‘Het is terrasjesweer’ voldeed exact aan zijn wensen. Patrick: ‘Alles wat mij te binnenschiet als ik aan terrasjesweer denk, is verweven in de tekst. De melodielijn klonk al redelijk gezellig en daar heeft producer Manfred Jongenelis nog een schepje bovenop gegooid. Door de toevoeging van de juiste instrumenten klinkt het lied zomers en brengt gezeligheid met zich mee.’