Oude piraten klassieker in nieuw jasje door Richard van der Weide

Richard van der Weide uit Groningen komt met een nieuwe single Oh Baby Don’t Go Een nummer die zeker bij velen bekend in de oren zal klinken, want het is een oude piratenknaller opgenomen in een nieuw jasje met het de welbekende Frank Verkooyen “sound”.

Dit nummer wat uitgebracht wordt onder het label van Team NL Music, is opgenomen bij The Boom Music Studio in Meern en geproduceerd door Frank Verkooijen die naast het feit dat deze man een geweldige producer is, ook een topgozer is om mee te werken, aldus Richard Er is een geheel nieuwe band gemaakt met invloeden van prachtig gitaarwerk gespeeld door Marcel Fisser en Daniel Metz staat garant voor het prachtige accordeon geluid. Dus Richard heeft er echt alles aan gedaan om er een prachtig productie van te maken. Dat is ook gelukt, want aan wie hij het ook heeft laten horen, de reacties waren overwegend positief. Nu kijken of de radio zenders in Nederland en België en misschien ook wel een groot deel van Duitsland deze versie gaan draaien. Aan de
motivatie van Richard zal het zeker niet liggen. Dit jaar gaat voor Richard de boeken in als een
speciaal jaar. Hij viert zijn 50ste verjaardag én z’n 20jarige artiestenjubileum. Richard is in die jaren
uitgegroeid tot een veelgevraagd artiest in de Groninger horeca. Of het nu gaat om een studentenfeest,
een bejaardensoos of alles wat daartussenin zit, Richard weet steeds weer van elk optreden een groot
feest te maken. Hoe, wanneer en in welk vaatje het jubileumfeest gegoten wordt is nog niet bekend.

Bijpassende clip is gemaakt door de mannen van ToffeClips wat onderdeel is van CreAgency.