Nieuwe single Roxeanne Hazes – Signalen

‘Signalen’ gaat over het afscheid nemen van een ongezonde relatie. En de eerste gevoelens die je ervaart na een break-up. Het voelen van woede, onbegrip, het uit zijn op wraak en iemand dezelfde pijn gunnen als wat jij nu ervaart.

Een lied over red flags, die nooit gezien zijn, maar nu zo helder aan het licht komen. Gemiste Signalen, terwijl ze zo overduidelijk aanwezig waren. Beter weten, over je grenzen laten gaan en blind zijn door de liefde.

Roxeanne; Vier weken geleden had ik spontaan het wilde idee dat ik een dans-video bij dit liedje wilde maken. In drie weken tijd ben ik klaar gestoomd voor de draaidag. Op het prachtige Forteiland Pampus waren ze zo enthousiast dat ze het fort voor ons open gooiden. Ik wil bij dezen iedereen bedanken die deze video mogelijk maakte