Nieuw album Tamara Tol “Weer Terug””

30 jaar geleden tekende Tamara haar eerste platencontract en daardoor kun je wel stellen dat Tamara bekendstaat als ervaren zangeres met een uitgebreid repertoire. Ze is bekend met verschillende stijlen muziek en in die 30 jaar dat Tamara muziek uitbracht werden haar liedjes geschreven door gerenommeerde songwriters.

Door vallen en weer sterker opstaan en door de levenswijsheid die ze door de jaren ontwikkeld heeft, kon Tamara in haar nieuwe album haar ziel en zaligheid leggen als songwriter. Als jong meisje schreef ze samen met haar orgelleraar al haar eerste liedjes, dus het oppakken van haar oude passie als songwriter smaakte naar een album vol eigen materiaal.

De teksten van het album “Weer Terug” zijn geïnspireerd door situaties en ervaringen uit Tamara haar eigen leven, uit die van vrienden/ kennissen en wat Tamara momenteel actueel vindt. De melodieën zijn geïnspireerd door liedjes die in haar jeugd bij haar thuis vaak gedraaid werden.

Liedjes uit die mooie veilige tijd van toen. Tamara heeft van dit album 6 liedjes samen met Jack Veerman (BZN) geschreven. Een zeer leerzame en prettige samenwerking, aldus Tamara. De arrangementen en de productie van Tamara’s nieuwe album zijn van de hand van Hans van Vondelen.

Weer Terug” is een toegankelijk, prettig en intiem album geworden waar Tamara als zangeres en als songwriter een meer serieuze, maar ook toegankelijke kant laat zien. Tamara heeft afgelopen maand getoured in de Nederlandse theaters.

1.Het leven is mooi (Tekst en muziek: Tamara tol)

2.Zullen jj en ik wat drinken gaan (tekst: Tamara Tol, Muziek: Jack Veerman)

3.Die mooie tijd van toen (tekst en muziek: Tamara Tol)

4.Morgen weer een nieuwe dag (tekst: Tamara Tol, muziek: Jack Veerman

5.Isabella (tekst: Tamara Tol, muziek: Jack Veerman

6.Zonder jou (tekst en muziek: Tamara Tol)

7.Vlieg met me mee (tekst: Tamara Tol, muziek: Jack Veerman)

8.Die mooie zomer (tekst en muziek: Tamara Tol) Red Bullet Music

9.Laat mij nu maar alleen (tekst en muziek: Tamara Tol

10: Elke dag met jou (tekst en muziek: Tamara Tol)

11.Laat mij nu maar alleen (tekst en muziek: Tamara Tol)

12.Kom weer terug (tekst: Tamara Tol, muziek: Jack Veerman) Red Bullet Music

13.De wereld staat stil (tekst en muziek: Tamara Tol) Staat in de uitgeverij van Berk Music, dit is een nieuwe versie

14: Elke keer (tekst: Tamara Tol, muziek: Jack Veerman

15.Welkom thuis (tekst en muziek: Rene Karst en Willem Gunneman- publ. BMG Muzinnig Label: Red Bullet Music

Tamara Tol Music Powered By AOE