Niewue single CJ Sunset is Duitse schlager in NL jasje

Als je de discografie van CJ Sunset op Spotify zal opvragen krijg je nu een drietal singles. In 2018 kwam hij met “Dat kan alleen maar liefde zijn” in 2019 “Kom dans met mij” en nu geeft hij een antwoord op een Duitse Schlager in ‘Zal ik je toch maar kussen dan’.

Het is een gebrek aan tijd dat deze zingende piloot niet meer singles heeft opgenomen/uitgebracht want tussen zijn drukke dagelijkse werkzaamheden stond hij op podium bij vele feesten en evenementen met de grote namen uit de Vaderlandse showbizz. Ook nu toert CJ Sunset door het land om aan de verzoeken van optredens te voldoen. Van Noord naar Zuid en van West naar Oost. Er is altijd wel een feest waar CJ Sunset het dak eraf zingt en nu helemaal met deze nieuwe single want het is een oorworm. “Zal ik je toch maar kussen dan’ is de titel vanaf vandaag te downloaden en streamen en binnenkort ook als clip te bewonderen. Waar en wanneer dat ga je snel lezen op de facebook pagina www.facebook.com/cj.sunset een pagina waar hij zeer actief de ontwikkelingen rondom zijn zangcarrière maar ook zijn vliegkunsten met de wereld deelt.