NACHTEIND brengt nieuwe single uit: “Volgend leven”!

Nachteind is een Brabantse band samengesteld rondom liedjesschrijver Dennis Wels. Dennis schrijft sinds 2018 Nederlandstalig repertoire. Zijn nieuwe liedjes worden zeer goed ontvangen, waarna Dennis besluit om met een aantal ervaren muzikanten de band Nachteind op te richten.

Qua genre is Nachteind niet zo gemakkelijk te duiden. De band speelt een mix van meerdere stijlen, zoals pop, folk, jazz en blues met zelfs Arabische en Turkse invloeden. De basis vormen de krachtige bijna poëtische Nederlandstalige teksten. Nachteind is spannend en energiek, zowel op plaat en tijdens de liveshows.

Nachteind komt nu weer  met een nieuwe single. “Volgend leven” gaat over een onvermijdelijk en onomkeerbaar afscheid. Over alles dat je nog zeggen wil nu het nog kan. Over mooie herinneringen en dierbare vriendschappen. Over afsluiten en opnieuw beginnen. Over ondraaglijke pijn en de uiteindelijke verlichting.

Net als de vorige single “Zeker van geloof” is ook deze opgenomen en geproduceerd door Vandenberg’s Dick Kemper in Audiostudio S&K.