Kevin Paré blaast nieuw leven in Clouseau-hit met de single ‘Passie (Droog Je Tranen)’

Op vrijdag 12 mei lanceerde Kevin Paré zijn nieuwe single ‘Passie (Droog Je Tranen)’, waarmee hij Clouseau’s nummer 1hit uit 1995 nieuw leven inblaast.

Met zijn vrolijke, energieke versie van de oorspronkelijke ballad, weet Kevin de eigenlijke boodschap van het nummer “Blijf niet bij de pakken neerzitten, er wacht vast en zeker iets moois op je” op een positieve manier over te brengen.

Met zijn eerdere releases, waaronder ‘Ik Kom Eraan’ en ‘Waarom Niet’, heeft de opkomende Groningse zanger aangetoond dat hij een veelbelovend talent is. Zijn muziek wordt landelijk gedraaid en hij heeft indrukwekkende streamingcijfers weten te behalen. Bovendien weet hij tijdens zijn optredens altijd een onvergetelijke avond voor
zijn publiek te creëren, waardoor hij wordt beschouwd als een artiest om in de gaten te houden.
Kevin’s nieuwste single ‘Passie (Droog Je Tranen)’ is een onweerstaanbare track die alles in zich heeft om tot een feesthit uit te groeien. Vanaf 12 mei is het nummer te beluisteren via alle bekende
streamingservices.