Jeroen Weerdenburg – Elke dag

Voor de nieuwe single ‘Elke dag’ van Jeroen Weerdenburg is muzikaal gezien, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, alles weer uit de kast getrokken.

Het motto ‘als je iets doet, moet je het goed doen’ is als het ware een lijfspreuk van hem. De spontane Amsterdamse zanger i.s.m. tekstschrijver/zanger Tony Neef en producer George Konings alweer gretig toe naar een tweede album. Volgens Jeroen is die samenwerking goud waard. Ze werken, net als hem, op het hoogste niveau en gebruiken hoofdzakelijk live instrumenten om het product beter te laten klinken. Jeroen: Het onderwerp waarover ik zing in ‘Elke dag’ heeft als doel het besef te krijgen om elke dag op te staan met een lach en gelukkig door het leven te gaan. Ik zing in het uptempo liedje over bepaalde dingen die je van jezelf af laat hangen met de persoon waar je een relatie mee hebt.