Denny de Klerk – Heel mijn hart (album)

In de aanloop van zijn debuutalbum presenteert Denny de Klerk de gelijknamige single ‘Heel mijn hart’. Vooruitlopend op het album meldt Denny dat het een gevarieerde verzamelaar wordt waarop natuurlijk zijn voorgaande singles geplaatst worden met daarnaast een aantal nieuwe verrassende liedjes.

Denny besprak met het producerteam van Sonic Solutions dat hij eigenlijk een keer heel iets anders wilde dan een kroegenhit of een cover. Als voorbeeld noemde het nummer ‘Zin in jou’ waarmee Yves Berendse gigantisch mee scoorde. Tekstschrijver Hans Louws blinkt uit in het bedenken van liedjes waarin de liefde centraal staat. Denny was erg blij met het concept die over de verrassing in zijn leven ging. Voor deze swingende productie zijn tal van live instrumenten gebruikt. Met name de blazers spelen daarbij een belangrijke rol.