Dave Louis komt met een nieuwe single uit genaamd “Als ik zeg ….”

DAVE LOUIS Een echte allround zanger! Hij houdt van zijn publiek! Dave Louis is een bescheiden man met een mooie warme stem, die hij graag ten gehore brengt, om zijn medemens een goed gevoel te geven.


Dave is geboren en getogen in Valkenswaard in een gezin van 11 kinderen waarvan de roots in Indonesië liggen, en dan ook opgevoed door muzikale ouders, broers en zussen.
Dit alles heeft geresulteerd, dat hij als zanger zijn beroep uit kan oefenen, en dus zijn hart heeft kunnen volgen vanaf kleine jongen. Zijn muziekstijl bestaat uit ballads, rock and roll, country en Nederlandstalig, een echte allrounder. Dave Louis treedt op in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Turkije in alle soorten gelegenheden, van eigen theatershows tot restaurants, alle soorten feesten en partijen. De live muziek van Dave Louis zal zeker een toegevoegde waarde zijn voor iedereen zijn playlist, daar we samen in gelijke gedachte zijn, muziek verbindt altijd.