Bertolf ft. Ilse DeLange

“Before The Storm” is uit! Heel trots is Ilse DeLange om onderdeel te mogen zijn van Bertolf z’n nieuwe album, waar dit de eerste single van is.

Ilse; “Bertolf en ik gaan way back ooit kwamen we elkaar al tegen toen we letterlijk en figuurlijk in onze kinderschoenen stonden en muziek aan het ontdekken waren…ik in m’n Dolly Parton outfit, hij (toen al) als een mini Tony Rice naast z’n vader.
Bertolf speelde ook nog een tijdje in m’n band, maar vogels moeten vliegen en dus vervolgde hij een hele mooie solo carrière. Altijd zijn we in contact gebleven en ergens schreven we het begin van deze song die recent met behulp van vriend Matthew Crosby tot een eindresultaat kwam. En hoe vet is het dan dat de groten der Bluegrass aarde onder leiding van Bertolf spelen op zijn album en dus deze track. Ik dacht, als Bertolf eindelijk, als een vis in het water is tussen z’n helden daar in Nashville, dan komt ie niet meer terug. Maar dat deed ie gelukkig wel